Bestil en eventyrhule​

Udfyld formularen for at sende en forespørgsel på en hule, eller hvis du har spørgsmål, så ring gerne på telefon 21 86 46 22 eller skriv på mail fitolineseventyr@outlook.com. Når bestilling og betaling er modtaget går arbejdet straks i gang.​

Send en forespørgsel!

Kontaktinfo
 
 
 
 
Om hulen
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bestillingen er først gået igennem når du modtager en ordrebekræftelse på e-mail. Du kan blive ringet op, eller kontaktet via mail for uddybende spørgsmål til ønsker til hulen.​

Købsbetingelser

Alle mine huler er håndsyet og designet af mig.

PRODUKTBESKRIVELSE

Stof og mønstre vil afvige fra hule til hule. Jeg bestemmer motiv og farver, ud fra indsendte informationer ved bestilling.

Hulerne fås i størrelserne lille, mellem og stor. Størrelsesforskellen afhænger af bordets længde, ikke højde og bredde.

PRISER

Alle priser er inkl. Moms og inkl. Levering (dog kun i DK)

TILLÆGSPRODUKTER

Har man særlige ønsker eksempelvis lys, andre formål end huler til bord, aftales det ved bestilling og der aftales også en pris før endelig bestilling.

GAVEKORT

Gavekort kan bruges som betaling til en hel hule eller som tilskud i større eller mindre grad.

LEVERING

Der må forventes en leveringstid på minimum 3 uger. Jeg vil gøre mit bedste for hurtig levering og vil naturligvis ved bestilling, give besked ved længere forventet levering.

REFUNDERING

Gavekort kan refunderes op til en måned efter modtagelse.

Færdige huler refunderes ikke.

FORTRYDELSE

Som udgangs punkt er der ikke fortrydelsesret på syet huler, da der er tale om speciel designet produkter der er lavet efter nøje aftale. Dog kan en ordre fortrydes op til 3 dage efter ordrebekræftelsen er modtaget. Derefter er stoffet bestilt og klippet og arbejdet er gået i gang. Såfremt man ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten skal man rette henvendelse til mig på mail fitolineseventyr@outlook.com så snart man har besluttet sig.

ORDREBEKRÆFTELSE

Når bestillingen er gennemført får du en bekræftelse på mail. Modtager du ikke en e-mail er du velkommen til at kontakte mig på min mail fitolineseventyr@outlook.com 

 

REKLAMATION

Er man utilfreds med produktet kan man kontakte mig på mail fitolineseventyr@outlook.com så vi sammen kan finde en løsning på problemet.

BETALING​

Arbejdet går ikke i gang før det fulde beløb på hulen er indbetalt enten på mobil Pay eller konto overført.

Se et udsnit af huler​

Følg Fitolines Eventyrhuler på Facebook​

Følg mig på Facebook og se billeder af nye spændende huler, så du kan blive inspireret.​

Du kan også finde mig på Instagram!​

Skriv til mig

Hvis du har spørgsmål eller ønsker som du ønsker at få talt med mig om, så er du meget velkommen til at sende en mail ved at udfylde formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Fitolines Eventyrhuler

Ved Kirkebjerg

2605 Brøndby Strand

CVR: 40643621

Kontakt

Følg

Find vej med Google Maps