Fitolines Eventyr

Danish handcraft By Isabell Damø

Købsbetingelser

Alle mine huler er håndsyet og designet af mig.

PRODUKTBESKRIVELSE

Stof og mønstre vil afvige fra hule til hule. Jeg bestemmer motiv og farver, ud fra indsendte informationer ved bestilling.

Hulerne fås i størrelserne lille, mellem og stor. Størrelsesforskellen afhænger af bordets længde, ikke højde og bredde.

PRISER

Alle priser er inkl. Moms og inkl. Levering (dog kun i DK)

TILLÆGSPRODUKTER

Har man særlige ønsker eksempelvis lys, andre formål end huler til bord, aftales det ved bestilling og der aftales også en pris før endelig bestilling. 

GAVEKORT 

Gavekort kan bruges som betaling til en hel hule eller som tilskud i større eller mindre grad.

LEVERING

Der må forventes en leveringstid på minimum 3 uger. Jeg vil gøre mit bedste for hurtig levering og vil naturligvis ved bestilling, give besked ved længere forventet levering.

REFUNDERING

Gavekort kan refunderes op til en måned efter modtagelse.

Færdige huler refunderes ikke.

FORTRYDELSE

Som udgangs punkt er der ikke fortrydelsesret på syet huler, da der er tale om speciel designet produkter der er lavet efter nøje aftale. Dog kan en ordre fortrydes op til 3 dage efter ordrebekræftelsen er modtaget. Derefter er stoffet bestilt og klippet og arbejdet er gået i gang. Såfremt man ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten skal man rette henvendelse til mig på mail fitolineseventyr@outlook.com så snart man har besluttet sig. 

ORDREBEKRÆFTELSE

Når bestillingen er gennemført får du en bekræftelse på mail. Modtager du ikke en e-mail er du velkommen til at kontakte mig på min mail fitolineseventyr@outlook.com

REKLAMATION

Er man utilfreds med produktet kan man kontakte mig på mail fitolineseventyr@outlook.com så vi sammen kan finde en løsning på problemet.

BETALING

 

Arbejdet går ikke i gang før det fulde beløb på hulen er indbetalt enten på mobil Pay eller konto overført.

 

The work will not start until the full amount of the cave has been paid either on mobile pay or account transferred.